• info@deauditoren.nl
  • +31(0)6 828 803 34
  • +31(0)6 828 803 34
 

Wie zijn de auditoren?

Wie zijn de auditoren?

  • Geschreven door De Auditoren
  • 27 mei 2020
  • 3 minuten leestijd

Wie zijn de auditoren?

Wij zijn een interne audit organisatie die gespecialiseerd is in het toetsen van managementsystemen, de processen en klant specifieke eisen richting hun leveranciers en/of onderaannemers op gebied kwaliteit, arbo en milieu.

Je kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van de interne audits op het managementsysteem en het uitvoeren van leveranciersaudits.

Met onze kennis, rapportage en klantgerichte aanpak zorgen wij voor een unieke combinatie.

 

Missie

De auditoren heeft als missie het zorgdragen voor een goede interne kwaliteitscontrole voor zowel bedrijven als hun belanghebbenden. Dit doormiddel van het uitvoeren van interne audits en/of leveranciersaudits.

 

Visie

Als visie hebben we dat elk bedrijft, dat door ons getoetst is, een uitstekende kwaliteitsgarantie heeft.

 

 

Onze werkwijze

Zodra wij een aanvraag mogen ontvangen vanuit jouw organisatie voor een leveranciersaudit zullen we eerst een afspraak maken om vast te stellen wat de eisen zijn waarop jullie elke onderaannemer/leverancier(s) willen controleren.

Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we op basis van ISO en/of VCA gaan auditen, maar kan ook bedrijfsspecifieke eisen beteken zoals; diploma’s, certificaten, kennis, werkwijzen en zo nog eindeloos veel mogelijkheden.

Als er op basis van de gestelde eisen een rapportage door ons is opgesteld gaan we naar de te auditen leverancier om deze controle uit te voeren.

Hierna zal er een rapportage volgen die naar beide partijen gestuurd wordt om zo voor iedereen duidelijkheid te scheppen over het voldoen aan de gewenste normen van jouw bedrijf.

Dit natuurlijk wel met de juiste discretie en volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving.

 

Door een interne audit uit te laten voeren door De Auditoren ben je verzekerd een complete check die voldoet aan de eisen die binnen jouw gewenste normen worden gesteld.

Wij voeren een volledige controle uit waardoor het tijdrovende proces van auditen en rapportage schrijven bij ons komt te liggen.

 

Je krijgt door onze kennis en onafhankelijke blik op de organisatie een volledige rapportage met daarin alle belangrijke aandachtspunten vermeld.

 

Voor de organisatie is deze rapportage te gebruiken als complete GAP-analyse op het bestaande systeem.

 

Meer weten over interne audits en de voordelen van het uitbesteden hiervan?

Kijk op www.deauditoren.nl ­­

 

 

Recente blogposts

Wij helpen graag

De Auditoren helpen graag om alles uit handen te nemen. Wij richten ons volledig op jouw organisatie. Dit doormiddel van het implementeren van o.a. managementsystemen of het uitvoeren van interne en/of leveranciersaudits.

Met alle nodige kennis in huis, zorgen De Auditoren voor een klantgerichte aanpak en een unieke oplossing.

Ben jij geïnteresseerd? Wij maken graag een passende offerte voor je.

Wij helpen graag