• info@deauditoren.nl
  • +31(0)6 828 803 34
  • +31(0)6 828 803 34

Onze partners

Wij werken samen!

De Auditoren geloven in samen doen. Samen weten we meer, samen ontdekken we meer en samen creeëren we meer.

Naast het samenwerken met onze klanten, bundelen wij onze krachten met onze partners.

Zoco Advies

Jouw ondersteuning voor kwaliteit in de zorgbranche. Onze consultants hebben allen een achtergrond in de zorg en kunnen jou perfect ondersteunen bij certificatiebegeleiding of organisatie advies. Geen overbodig papierwerk, maar praktische en passende systemen die een echte meerwaarde zijn voor de organisatie. Kwaliteit in de zorg, daar zorgen we samen voor.

De naam ZoCo Advies staat voor Zorg Organisatie en Certificatie Ondersteuning en laat precies zien waar wij voor staan. De naam is afgeleid van een bekende afkorting in de zorg, namelijk Zorg Coördinator

www.zoco-advies.nl

Zoco Advies

PERCOM

Je hebt een bedrijf dat het prima doet, maar nu zoek je een partner die jou kan helpen die volgende stap te zetten. Hoe doen we dat? Door naar jou te luisteren en maatwerk aan te bieden. Geen papieren tijgers, maar een praktische aanpak waar je het resultaat van voelt.

Onze consultants hebben een achtergrond in verschillende sectoren en staan met raad en daad klaar om samen met jou aan de weg te timmeren naar een sterkere organisatie. In 2009 begon het avontuur in Vlaanderen. Intussen zijn we aardig gegroeid en actief over heel België en Nederland.

Wat ons echt uniek maakt? Wij willen jouw partner zijn op deze rit en samen met jou bouwen aan een duurzame toekomst. Want vooruitgang creëer je samen.

www.percom-consultants.com

PERCOM

Workplace 2Be

Een Workplace 2Be

Martine Hermens, een Coach & Trainer. Zij help de ondernemende directeuren en leidinggevende met het creëren van een Workplace 2Be.

Enerzijds door de ontwikkeling van goed en inspirerend leiderschap, kan dit een positieve impact hebben op het werkgeluk van medewerkers. Anderzijds door Talent- en competentiemanagement. Hiermee geef je richting aan gewenst gedrag om een organisatie succesvol te maken.

Wil jij weten welke stappen je moet zetten om een Workplace 2Be te worden?

www.workplace2be.nl

Workplace 2Be

Wij helpen graag

De Auditoren helpen graag om alles uit handen te nemen. Wij richten ons volledig op jouw organisatie. Dit doormiddel van het implementeren van o.a. managementsystemen of het uitvoeren van interne en/of leveranciersaudits.

Met alle nodige kennis in huis, zorgen De Auditoren voor een klantgerichte aanpak en een unieke oplossing.

Ben jij geïnteresseerd? Wij maken graag een passende offerte voor je.

Wij helpen graag